Produkter för vwr formisk syra (3)

Askorbinsyra (Vitamin C/E300)

Askorbinsyra (Vitamin C/E300)

Vitamin C (även kallad askorbinsyra eller L-askorbinsyra) är ansvarig för många metaboliska processer i kroppen. Den deltar i metabolismen av kolhydrater, proteiner och fetter, samt i syntesen av hemoglobin, erytrocyter och vissa hormoner. Vitamin C finns i oxiderad eller reducerad form som L-askorbinsyra. Den är mycket känslig för nedbrytning, främst på grund av ljus och värme.
Askorbinsyra (Vitamin C/E300)

Askorbinsyra (Vitamin C/E300)

Vitamin C (även känd som askorbinsyra eller L-askorbinsyra) ansvarar för många metaboliska processer i kroppen. Den deltar i metabolismen av kolhydrater, proteiner och fetter, samt i syntesen av hemoglobin, röda blodkroppar och vissa hormoner. Vitamin C finns i oxiderad eller reducerad form som L-askorbinsyra. Den är mycket känslig för nedbrytning, främst på grund av ljus och värme.
Sur vassle (AWP)

Sur vassle (AWP)

Syrad vassle (AWP) är en biprodukt från produktionen av ost eller syrad kasein. Den produceras genom att torka färsk vassle som erhållits från mjuka vitostar. Den mikrobiella jäsningen minskar användningen av mjölk och omvandlar laktos till mjölksyra. Syrad vassle används främst i produktionen av ricotta och vassla. Den används också som ingrediens i många bearbetade livsmedel, såsom bröd, kex, kött, bakverk och färdiglagade rätter. Syrad vassle finns även i choklad och konfektyr. Produkten som erbjuds av Foodcom kan också användas i produktionen av djurfoder. Det är en populär ekonomisk ersättning för söt vassle i utfodringen av smågrisar. Syrad vassle används också i mjölkersättningar med lågt pH.